Gemotiveerde goed opgeleide medewerkers verzuimen minder en presteren beter!

Duurzame inzetbaarheid wil volgens ons zeggen dat medewerkers vitaal, vakkundig, gemotiveerd en in balans, hun eigen ambities en die van de organisatie waar kunnen maken. Van medewerkers wordt verwacht dat ze actief werken aan hun gezondheid, ontwikkeling en loopbaan nu en in de toekomst. Maar ook jij als werkgever hebt een verantwoordelijkheid!

Je verantwoordelijkheid
als werkgever

Als werkgever zorg je er voor dat je medewerkers de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelen, je schept een klimaat dat motiveert, zorgt voor een goede werk / privé balans en investeert in vitaliteit en werkvermogen. Elke medewerker krijgt zowel privé als op het werk wel eens te maken met een promotie, reorganisatie, de geboorte van een kind, het overlijden van een dierbare, een verhuizing, nieuwe baan, echtscheiding of een coronapandemie. Dit zijn grote levensgebeurtenissen die impact hebben op je welbevinden en functioneren. Goed personeelsbeleid zorgt er voor dat je medewerkers zich in de periode rondom een life event gemotiveerd voelen om door te werken.

Wat ons voorstel is …

We zetten samen met jou als werkgever een duurzaam personeelsbeleid op en richten de processen en instrumenten in. Net als de medewerkers heb je als werkgever de toegang tot een innovatieve online omgeving waarbij veel aandacht is voor permanente educatie, loopbaan, motivatie, vitaliteit en werk / privébalans.

Heel HR uitbesteden? Ook dat is mogelijk. In dat geval ondersteunt één van onze personeelsadviseurs bij het dagelijkse personeelswerk. Als het nodig is schakelen we 1 van onze partners op voor specialistische HR kennis en expertise. Makkelijk toch!

Wil je ook een duurzaam personeelsbeleid opzetten?

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan. Wij bekijken
graag samen wat het jullie oplevert!