Ken je de teller en noemer nog?

Als organisatie kun je op twee manieren de winst verhogen. Door het laten toenemen van de opbrengsten (de teller), of het besparen op de kosten (de noemer). Net als vroeger met de breuken op de lagere school!

Wij hebben dit doorvertaald naar de HR-praktijk. Met een groene toevoeging. Omdat we dat belangrijk vinden. En omdat we hier een ontzettend gaaf concept voor ontwikkeld hebben!

Hoe wij je helpen met slim en duurzaam ondernemen?

Duurzame
inzetbaarheid

Aan de tellerkant zorgen wij door de invoering van een duurzaam personeelsbeleid dat de productiviteit stijgt. Gemotiveerde goed opgeleide medewerkers verzuimen nu eenmaal minder en werken harder of slimmer.

Bijdragen
energietransitie

Als je vanuit goed werkgeverschap wil bijdragen aan het verduurzamen van onze wereld helpen wij jullie daarbij. Met fiscaal voordeel voor je medewerkers. En dat alles zonder dat het je als werkgever geld kost!

Efficiënte
bedrijfsvoering

Aan de noemerkant nemen wij basisactiviteiten op het gebied van HR & Payroll uit handen. Door efficiency en gezamenlijke inkoop besparen wij kosten. Terwijl de kwaliteit toeneemt. Gun jezelf focus om met de juiste dingen bezig te zijn.

Wil je delen van HR uitbesteden? Vraag nu een kennismakingsgesprek aan.

Wil je weten wat Sharebase kan betekenen voor jouw organisatie? Wij bekijken graag samen wat het jullie oplevert!