Ken je de teller en noemer nog?

Als organisatie kun je op twee manieren de winst verhogen. Door het laten toenemen van de opbrengsten (de teller), of het besparen op de kosten (de noemer). Aan de tellerkant zorgen wij door de invoering van een duurzaam personeelsbeleid dat de productiviteit stijgt. Gemotiveerde goed opgeleide medewerkers verzuimen nu eenmaal minder en werken harder of slimmer.

Aan de noemerkant nemen wij jullie graag de basisactiviteiten op het gebied van HR & Payroll uit handen. Door efficiency en gezamenlijke inkoop besparen wij kosten. Terwijl de kwaliteit toeneemt. Gun jezelf als werkgever de focus om met de juiste dingen bezig te zijn. En gun ons de zaken die wij beter en vaak goedkoper kunnen organiseren dan dat je dat zelf kan.

Vanuit goed werkgeverschap dragen wij graag ons steentje bij aan het verduurzamen van onze wereld. Als jullie dit ook willen, helpen wij jullie medewerkers om hun huis te verduurzamen. Zij kunnen tot 50% besparen, zonder dat het je als werkgever geld kost. Mooi toch!

Waarom Sharebase?

PRIJS / KWALITEIT

Wij organiseren HR & Payroll activiteiten vaak goedkoper en beter dan dat je dat zelf kunt. Nieuwsgierig? We rekenen het graag samen door.
PRIJS / KWALITEIT

CONTINUÏTEIT

Als MKB-er heb je niet veel mensen op de HR & Payroll zitten. Daardoor ontbreekt specialistische kennis en ben je kwetsbaar bij ziekte, verlof of vertrek.
CONTINUÏTEIT

GEZAMENLIJK INKOPEN

Wij kunnen gezamenlijk software, opleidingen, trainingen, arbodienstverlening en andere personeelsdiensten inkopen. Hoezo service?!
GEZAMENLIJK INKOPEN

SAMENWERKING CENTRAAL

Wij geloven dat we enkel succesvol zijn als we hetzelfde doel voor ogen houden: tevreden medewerkers en managers!
SAMENWERKING CENTRAAL

DUURZAAM

Met de Green Deal van Sharebase besparen je medewerkers tot 50% kosten op het verduurzamen van hun huis.

DUURZAAM

FLEXIBILITEIT & GEMAK

Wil je toch zelf weer bepaalde werkzaamheden oppakken? Geen probleem. Elk jaar kan je aanpassen wat je wil afnemen.
FLEXIBILITEIT & GEMAK