Ken je de teller en noemer nog?

Als organisatie kun je op twee manieren de winst verhogen. Door het laten toenemen van de opbrengsten (de teller), of het besparen op de kosten (de noemer). Aan de tellerkant zorgen wij door de invoering van een duurzaam personeelsbeleid dat de productiviteit stijgt. Gemotiveerde goed opgeleide medewerkers verzuimen nu eenmaal minder en werken harder of slimmer.

Aan de noemerkant nemen wij jullie graag de basisactiviteiten op het gebied van HR & Payroll uit handen. Door efficiency en gezamenlijke inkoop kunnen wij hier kosten op besparen. Terwijl de kwaliteit toeneemt. Gun jezelf als werkgever de focus om met de juiste dingen bezig te zijn. En gun ons de zaken die wij beter en vaak goedkoper kunnen organiseren dan dat je dat zelf kan.

Omdat wij net als jullie vanuit goed werkgeverschap graag ons steentje bijdragen aan het beter maken van onze wereld faciliteren wij fiscaal geoptimaliseerde zonnepanelen en/of laadpalen aan jullie maatschappelijk betrokken medewerkers. Zonder dat het je geld kost. Mooi toch!

Waarom Sharebase?

PRIJS / KWALITEIT

Wij organiseren ingewikkelde HR & Payroll activiteiten goedkoper en beter dan dat je dat zelf kunt. Nieuwsgierig? We rekenen het graag samen door.
PRIJS / KWALITEIT

CONTINUÏTEIT

Als MKB-er heb je vaak niet veel mensen op de HR & Payroll zitten. Daardoor ontbreekt specialistische kennis. En je bent kwetsbaar bij ziekte, verlof of vertrek.
CONTINUÏTEIT

GEZAMENLIJK INKOPEN

Wij kunnen gezamenlijk software, opleidingen, trainingen, arbodienstverlening en andere personeelsdiensten inkopen. Hoezo service?!
GEZAMENLIJK INKOPEN

SAMENWERKING CENTRAAL

Wij geloven dat we enkel succesvol zijn als we hetzelfde doel voor ogen houden: tevreden medewerkers en managers!
SAMENWERKING CENTRAAL

ALTIJD BEREIKBAAR

We zijn altijd bereikbaar. Online, via de mail, telefonisch of op lokatie. Precies wanneer je het nodig hebt. Samen bepalen we wat voor jullie het beste werkt.
ALTIJD BEREIKBAAR

FLEXIBILITEIT & GEMAK

Wil je toch zelf weer bepaalde werkzaamheden oppakken? Geen probleem. Elk jaar kan je aanpassen wat je wil afnemen.
FLEXIBILITEIT & GEMAK