Wat we doen

We voeren voor jullie de personeels- en salarisadministratie en geven de medewerkers toegang tot een innovatieve online omgeving waarbij veel aandacht is voor het werven en ontwikkelen van talent. Heel HR uitbesteden? Ook dat is mogelijk. In dat geval ondersteunt één van onze personeelsadviseurs bij het dagelijkse personeelswerk. Als het nodig is schakelen we 1 van onze partners op voor specialistische HR kennis en expertise. Makkelijk toch!

UITVOEREN ADMINISTRATIE

REGIONALE  PERSONEELSADVISEUR

SPECIALISTISCHE EXPERTISE

IK WIL MEER WETEN!

De drie zekerheden van Sharebase

Het beste advies

Heb je advies nodig over een arbeidsjuridische kwestie? Wil je een nieuw functie- of beloningsgebouw invoeren? Wil je een medewerker laten coachen of de organisatie productiever en wendbaarder maken? Voor al deze specialistische vraagstukken werkt Sharebase samen met partner Workwide

De meest effectieve uitvoering

Met Sharebase ben je verzekerd van operationele HR & Payroll ondersteuning tegen inzichtelijk kosten. Aanvullend bieden wij een personeelsadviseur die op basis van vooraf overeengekomen uren per maand permanent of tijdelijk jouw organisatie versterkt. Uiteraard bepalen wij samen welke taken je het beste aan ons kunt uitbesteden. 

De juiste tooling

Met Daywize Cloud beschik je over een state-of-the-art e-HRM oplossing met een aantal specialistische modules op het gebied van recruitment, HR & payroll en talentontwikkeling. Check de website van Daywize voor een volledig overzicht van de functionaliteiten van Daywize Cloud.