Branchevereniging  

Onze professionals ondersteunen jullie leden dagelijks bij het binnenhalen, verlonen en ontwikkelen van medewerkers. We voeren de administratie en geven medewerkers en managers toegang tot een innovatieve online omgeving.

Als het nodig is schakelen we Workwide op voor specialistische HR kennis en expertise. Makkelijk toch!

Waarom Sharebase? 

AANWAS NIEUWE LEDEN

Als vereniging bied je een dienst waardoor leden ingewikkelde HR & Payroll activiteiten goedkoper en beter kunnen organiseren dan het zelf te doen.
AANWAS NIEUWE LEDEN

MAATWERK

Wij passen onze dienstverlening aan op jullie branchespecifieke wensen. Zodat jullie leden het wiel niet zelf hoeven uit te vinden. Wel zo handig!
MAATWERK

GEZAMENLIJK INKOPEN

Wij zorgen voor meer tevreden leden. Door nog meer diensten te bieden waar jullie leden echt wat aan hebben. Gezamenlijk inkopen bijvoorbeeld.
GEZAMENLIJK INKOPEN

SAMENWERKING CENTRAAL

Wij geloven dat we enkel succesvol zijn als we hetzelfde doel voor ogen houden: tevreden leden! Regelmatig stemmen we samen af of dit lukt.
SAMENWERKING CENTRAAL

DUURZAAM INZETBAAR

De medewerker van nu kiest voor een branche die hem of haar continu uitdaagt. En de mogelijkheid biedt zich duurzaam te ontwikkelen.
DUURZAAM INZETBAAR

FLEXIBILITEIT & GEMAK

Willen leden toch zelf weer bepaalde werkzaamheden oppakken? Geen probleem. Elk jaar kunnen ze aanpassen wat ze willen afnemen.
FLEXIBILITEIT & GEMAK

De drie zekerheden van Sharebase

Het beste advies

Hebben leden advies nodig over een arbeidsjuridische kwestie, willen ze een medewerker laten coachen of een nieuw functie- of beloningsgebouw invoeren? Voor dit soort vragen werkt Sharebase samen met Workwide. Zij adviseren op het gebied van strategische personeelsplanning, werving & selectie, talentmanagement, arbeidsrecht, beloning en  leanmanagement.

De meest effectieve uitvoering

Met het branche abonnement zijn de leden verzekerd van operationele HR & Payroll ondersteuning die aangepast is op de specifieke behoefte en functionaliteiten van jullie branche. Zij kunnen daarnaast gebruik maken van een ervaren HR-manager die op basis van vooraf overeengekomen uren per maand permanent of tijdelijk de organisatie versterkt.

De juiste tooling

Met Daywize Cloud beschikken de leden  over een state-of-the-art e-HRM oplossing met een aantal specialistische modules op het gebied van recruitment, HR & payroll en talentontwikkeling. Check de website van Daywize voor een volledig overzicht van de functionaliteiten van Daywize Cloud.

Deel deze pagina!