Accountant  

Is salarisverwerking en/of HR-dienstverlening geen core business? Maar wil je dit wel richting je klanten kunnen aanbieden? Besteed het dan naar ons uit! Onze professionals ondersteunen jullie klanten dagelijks bij het binnenhalen, verlonen en ontwikkelen van medewerkers. We voeren namens jullie de administratie en geven medewerkers en managers toegang tot een innovatieve online omgeving. De omgeving bestaat uit een volledig door ons geoptimaliseerde Daywize Cloud met NMBRS als salarisengine.

Wil je slechts een deel van de werkzaamheden naar ons uitbesteden, bijvoorbeeld het functioneel beheer van de systemen of de support? Ook dat is mogelijk. 

Waarom Sharebase? 

AANWAS NIEUWE KLANTEN

Wij bieden uitgebreide HR- en workflowfunctionaliteit. Hierdoor kun je als accountant complexere MKB-klanten en zelfs corporates gaan servicen!
AANWAS NIEUWE KLANTEN

MAATWERK

Wij passen onze dienstverlening aan op jullie wensen. Zodat het aanbod en werkwijze naadloos aansluiten bij jullie propositie en bedrijfsfilosofie. Wel zo handig!
MAATWERK

GEZAMENLIJK INKOPEN

Wij kopen de software gezamenlijk in. Door een groter volume is dat goedkoper dan dat je dat zelf doet. Voor het prijsverschil kunnen we je diensten leveren.
GEZAMENLIJK INKOPEN

SAMENWERKING CENTRAAL

Wij geloven dat we enkel succesvol zijn als we hetzelfde doel voor ogen houden: tevreden klanten! Regelmatig stemmen we samen af of dit lukt.
SAMENWERKING CENTRAAL

ALTIJD BEREIKBAAR

We zijn altijd bereikbaar voor jullie klanten. Online, via de mail, telefonisch of op lokatie. Precies wanneer zij het nodig hebben.
ALTIJD BEREIKBAAR

FLEXIBILITEIT & GEMAK

Willen klanten toch zelf weer bepaalde werkzaamheden oppakken? Geen probleem. Elk jaar kunnen ze aanpassen wat ze willen afnemen.
FLEXIBILITEIT & GEMAK

De drie zekerheden van Sharebase

Het beste advies

Hebben je klanten advies nodig over een arbeidsjuridische kwestie, willen ze een medewerker laten coachen of een nieuw functie- of beloningsgebouw invoeren? Voor dit soort vragen werkt Sharebase samen met Workwide. Zij adviseren op het gebied van strategische personeelsplanning, werving & selectie, talentmanagement, arbeidsrecht, beloning en  leanmanagement.

De meest effectieve uitvoering

Met ons accountancy abonnement zijn jullie klanten verzekerd van operationele HR & Payroll ondersteuning. Zij kunnen daarnaast gebruik maken van een ervaren HR-manager die op basis van vooraf overeengekomen uren per maand permanent of tijdelijk de organisatie versterkt. Samen spreken we af welke diensten we aanbieden en hoe het contact met de klant verloopt. 

De juiste tooling

Met Daywize Cloud beschikken je klanten over een state-of-the-art e-HRM oplossing met een aantal specialistische modules op het gebied van recruitment, HR & payroll en talentontwikkeling. Check de website van Daywize voor een volledig overzicht van de functionaliteiten van Daywize Cloud.

Deel deze pagina!