Onze partners

Workwide logo payoff PMS

Workwide: vrijheid in werk

Workwide is een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in strategische personeelsplanning, recruitment, talentmanagement, arbeidsrecht, beloning, lean- en interimmanagement. Ze werken met ervaren specialisten die samen met de klant veranderingen en verbeteringen doorvoeren.

Sharebase fungeert als shared service partner in het Workwide Network. Hierdoor hebben onze klanten ook toegang tot een schat aan specialistische HR-kennis. Workwide heeft haar ervaring van shared service centers van organisaties als Unilever, Achmea, Ernst & Young en Kluwer ingebracht bij de opzet en inrichting van Sharebase. Als jouw organisatie besluit processen naar ons over te dragen zetten wij de experts van Workwide in om de te outsourcen activiteiten projectmatig naar ons shared service center over te zetten.

Meer info: www.workwide.nl

Daywize Cloud: de meest gebruikersvriendelijke HR-oplossing!

Daywize werkt vanuit één platform, waarbij ze complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daywize Cloud is een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als internationale context worden ingezet. Naast gebruikersvriendelijkheid en state-of-the-art internettechnologie onderscheidt Daywize zich in flexibiliteit en een unieke aanpak.

Meer info: www.daywize.nl

briefpapier_voor.ai