Een warmtepomp via je baas voor de helft van de prijs!

Duurzaam wordt nu haalbaar en betaalbaar. Bespaar elk jaar 40% tot 70% op gas!

Bespaar direct elk jaar op
je gasrekening

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke CV-ketel. Je verduurzaamt je woning zonder ingewikkelde verbouwing én bespaart jaarlijks tot € 1.000,- Onze partner HAASheat zocht voor jou de scherpste prijzen, verkregen lange garanties, benutten alle fiscale voordelen, vragen de ISDE subsidie aan, regelen indien nodig een gunstige financiering en organiseren de bestelling bij een installateur naar keuze. Zij noemen dit HAAS, Heating As A Service. Door jouw werknemersvoordelen krijg je daarnaast ook nog eens de helft korting op de eenmalige aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp waardoor de terugverdientijd slechts 2 tot 5 jaar bedraagt! Het werkt als een fietsplan of PC privé project. Ook te betalen met jouw vrije dagen of andere arbeidsvoorwaarden. Bereken vooraf jouw woning op de HAAS calculator en zorg ervoor dat je werkgever meedoet.

Ontdek HAAS in 2 minuten

Benieuwd hoe het werkt?

Dit hulpje van de CV-ketel (met een kleine binnenunit en buitenunit) haalt warmte uit de buitenlucht om jouw huis te verwarmen. De CV-ketel wordt dan alleen nog ingeschakeld bij hele koude dagen en voor het verwarmen van warm water. Daardoor brandt de CV veel minder en bespaar je 40% – 70% op gas, CO2 en kosten!  Wat wil je nog meer?

Het grote voordeel van een hybride warmtepomp is dat je niet direct een hele dure verbouwing nodig hebt om je huis geschikt te maken voor het verwarmen op laagtemperatuur. De directe besparingen op het gas kun je gebruiken voor het verder verduurzamen van je huis.

Schrijf je vrijblijvend bij ons in. Overtuig samen met ons je werkgever en alles wordt voor je geregeld. Een installateur naar keuze installeert in één dag een slimme hybride warmtepomp naast je CV.

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Overtuig jouw werkgever om mee te doen aan de Green Deal van Sharebase.

2

Gelukt? Proficiat! Bestel en betaal in 1 keer of maandelijks uit je besparing met jouw loon of verlofdagen.

3

Vul alles nauwkeurig in. HAAS regelt verder jouw bestelling, subsidie, financiering, kortingen en informeert de installateur

Alle informatie op een rij

Heb je nog meer vragen?

In samenwerking met