Duurzaam wordt nu haalbaar en betaalbaar
Bestel tegen gunstige voorwaarden je eigen laadpaal via je werkgever!
Home » Medewerkers » Laadpaal
Elektrisch rijden wordt de norm
Elektrisch rijden is zuiniger, slimmer, stiller en bovenal bijzonder comfortabel. Maar weet je wat het mooiste is? Met je eigen laadpaal, thuis of op het werk ben jij altijd de baas over je energie. Met de Green Deal kun je via ons een laadpaal aanschaffen met behulp van je werkgever. Door de toepassing van fiscale voordelen betaal je hier een stuk minder voor dan normaal. Het werkt als een fietsplan of PC privé project. Ook te betalen met jouw vrije dagen of andere arbeidsvoorwaarden.

Je eigen tankstation

Dus heb je de ruimte voor een eigen duurzaam privé tankstation, dan zeggen wij: doen! Wie namelijk met een volle ‘tank’ van huis of het kantoor vertrekt, hoeft geen gebruik te maken van een publieke laadpaal. De ANWB heeft op haar website op een rijtje gezet wat de prijsverschillen zijn tussen thuisladen en publiek laden (peiljaar 2022). En heb je zonnepanelen, dan ben je nog goedkoper uit. Ben je wel een keer lang onderweg en wil je toch publiek laden? Geen probleem. Met de laadpas die wij leveren bij de laadpaal voorzie jij je auto op meer dan 70.000 laadpunten in Europa van energie.

De berekeningen van de ANWB dateren van begin 2022. Op dit moment zijn zowel de prijzen van stroom als brandstof behoorlijk gestegen. De verhouding is echter vaak vergelijkbaar. Zeker als je thuis over voldoende zonnepanelen beschikt behaal je met thuisladen de laagste prijs per kilometer.

Hoe kun je snel aan de slag?

1

Overtuig jouw werkgever om mee te doen aan de Green Deal van Sharebase.

2

Gelukt? Proficiat! Bestel en betaal maandelijks uit je besparing, met jouw loon of verlofdagen.

3

Vul alles nauwkeurig in. Onze partner enie.nl regelt verder jouw bestelling, financiering en installatie

Wat als je werkgever enthousiast is?

De eerste stap bestaat uit een online kennismaking waarbij we een presentatie en nadere uitleg geven over onze Green Deal. Als je werkgever nog steeds enthousiast is, kijken we naar de specifieke wensen en stellen een contract en verwerkersovereenkomst op. De laatste stap bestaat uit het inrichten van een online meerkeuze portaal waarmee we het hele proces digitaal ondersteunen. Heeft jouw werkgever nog meer vragen? De meest voorkomende zijn we voor je aan het verzamelen!

In samenwerking met enie.nl

Enie.nl is in 2013 opgericht met één doel: zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Zij grijpen de uitdagingen van de energietransitie met beide handen aan om met zijn allen zo snel mogelijk te kunnen genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie.

In maart 2022 heeft enie.nl nieuw kapitaal opgehaald voor de realisatie van haar ambitieuze groeistrategie. Met de investering van Shell Ventures en pensioenfonds ABP kan enie.nl nog sneller doorgroeien in Nederland en daarbuiten. Dit alles met maar één doel: de kansen van het klimaatvraagstuk effectief aangrijpen om zonne-energie op nummer één te zetten.