De meest gebruikersvriendelijke HR-oplossing

Zonder enige opleiding direct aan de slag! Check deze website en vraag direct een demo aan…

  • Frisse uitstraling

  • Moderne internettechnologie

  • Intuïtief in gebruik

  • Alle HR-processen in één systeem

support

Gratis support? Wij bieden het!

Wij geloven in ons product en hanteren de hoogste standaarden. We gaan voor een lange termijn relatie op basis van wederzijds belang en partnerschap. Onze #1 prioriteit is een tevreden klant. Daarom bieden wij u gratis support om te zorgen dat uw processen altijd op de juiste manier door onze oplossingen ondersteund worden.

Onze roadmap

Wat ons uniek maakt: connect@work*

Via uw smartphone of tablet kunt u nu niet alleen eenvoudig en snel verlof aanvragen of een declaratie indienen, maar ook eenvoudig communiceren met uw collega’s via individuele of groepschats, acties en besluiten vastleggen, bestanden delen en feedback vragen. Handig bij het evalueren van project- of teamdoelstellingen, of om input te krijgen over uw functioneren. Kortom: de ideale tool voor uw medewerkers, zeker wanneer zij werkzaam zijn binnen zelfsturende teams

* Connect@work is een mobiele applicatie die functionaliteiten van What’s App, LinkedIn en Dropbox verenigt binnen uw eigen beveiligde werkomgeving van Daywize Cloud.

Fantastische features: The Proof Is In The Pudding

Daywize Cloud zit vol met handige features. Wij luisteren naar onze gebruikers en realiseren continu verzoeken tot verbetering. Daywize Cloud wordt daarmee niet alleen door ons, maar ook door onze gebruikers doorontwikkeld!

Avada Admin

Moderne internettechnologie

Daywize maakt gebruik van het Mendix platform. Met dit hypermoderne platform zijn wij in staat om snel onze modules door te ontwikkelen.

Avada Admin

Gebruiksvriendelijke schermen

Door de moderne technologie zijn wij in staat om gebruiksvriendelijke en overzichtelijke schermen te maken. Medewerkers hebben geen trainingen nodig, Daywize Cloud spreekt voor zich.

Avada Admin

Meer dan 37.000 opleidingen!

Via Daywize Cloud krijgen uw medewerkers toegang tot bijna alle opleidingen en trainingen binnen Nederland. Met een druk op de knop wordt de opleiding direct aangevraagd.

Avada Admin

Flexibele workflowtool

Workflows worden ingericht  door middel van onze flexibele workflow tool. Wanneer processen wijzigen kan dit simpel worden aangepast.

Avada Admin

Verstand van HR

Onze projectmanagers en implementatieconsultants hebben ervaring in HR. Met deze bagage kunnen wij met u meedenken en adviseren bij het inrichten van uw HR-processen.

Avada Admin

Aandacht voor de klant

Uw wens tot eventuele nieuwe functionaliteiten wordt snel opgepakt. Graag werken we met u samen aan een zo gebruiksvriendelijk mogelijke HR-oplossing.

Deel deze pagina!